ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής βερών από το 1971, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώ εξυπηρετεί πολλαπλά γεωγραφικά σημεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εμπειρία της οικογένειας Μηλιώνη μετουσιώνεται σε σύμβολο γάμου αξιοποιώντας τεχνολογικά αναβαθμισμένο κεφαλαιουχικό εξοπλισμό.

Όραμά μας είναι η συστηματική ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς για βέρες υψηλής ποιότητας και σχεδίασης.

Στόχος αποτελεί η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας ώστε να επιτευχθεί η εκπλήρωση των προσδοκιών των συνεργατών, οι οποίοι με τη σειρά τους, δεσμεύονται να παρέχουν στους μελλόνυμφους υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια πίστης και αφοσίωσης.

Περισσότερες από πέντε δεκαετίες έμπνευσης και  δημιουργίας ποιοτικού κοσμήματος…

Η ποιότητα και η λεπτομέρεια είναι ορατά από την πρώτη στιγμή. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε αλλά και μας καθιερώνει σαν τον πλέον έμπιστο συνεργάτη σας στην δημιουργία κοσμήματος. Δεκάδες κοσμηματοπωλεία  εμπιστεύονται την επιχείρηση μας για την δημιουργία κάθε είδους βέρας και δαχτυλιδιού.

με αγαπη και μερακι

Οι βέρες συνιστούν σύμβολο ενότητας για τους νεόνυμφους. Αποτελούν έναν κύκλο αγάπης χωρίς αρχή και τέλος. Η αιώνια αγάπη που ενυπάρχει στο γάμο αντανακλάται μέσα από την αιωνιότητα του μετάλλου.

Αυτόν τον παραλληλισμό επιδιώκουμε να διασφαλίζουμε με συνέπεια, με την εγγυημένη ποιότητα του μετάλλου και παράλληλα με το σεβασμό κατά τη διαχείρισή του.

* Καινοτομία

Αποστολή μας συνιστά η παρακολούθηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων και τάσεων σε διεθνές επίπεδο, ώστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην ελληνική αγορά επικαιροποιημένες τάσεις και πρακτικές.