ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι ιδανικές αναλογίες των σχεδίων παρουσιάζονται στον κατάλογό μας. Όμως, η κατάρτιση και τεχνολογική υποστήριξη που διαθέτουμε, καθιστούν δυνατή την εξατομικευμένη παραγωγή βερών ανάλογα με τις προδιαγραφές των πελατών σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να διαχειριστούν τις απαιτήσεις σας και να παραγάγουν βέρες που πληρούν τις ειδικές προδιαγραφές σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιλογή διάφορων υλικών, τον καθορισμό του σχεδιασμού και των διαστάσεων, και την προσθήκη εξτρά λεπτομερειών, όπως πετράδια ή άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε το εσωτερικό χάραγμα των βερών τόσο σε ελληνικούς όσο και σε λατινικούς χαρακτήρες.

Το προσωπικό της εταιρίας παρέχει και υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε επεξεργασία επιθυμεί ο πελάτης σας, αλλά και παρέχοντας πληροφορίες αναφορικά με το στάδιο υλοποίησης και αποστολής της παραγγελίας σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές βέρες που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας

Οι Βέρες Μηλιώνη διατίθενται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μέσω ταχυμεταφορικών εταιριών, διασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση. Εντός Θεσσαλονίκης, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί από προσωπικό του εργαστηρίου.